September 8, 2011

sen nasil bir asiksin hic dusundun mu?

 

sen nasil bir asiksin hic dusundun mu? yasadigin ask aslinda karakterinin yansimasidir. sadece seninkinin degil tabii ki, ikinizin karisiminin.. kiskanc isen ona gore yasarsin askini, boynun egikse ona gore.. sadece evet diyenlerdensen ayri bir askin olur kendi fikrini soylemekten cekinmeyenden..

karekterin degismez mi? degisir tabii ki.. yasadigin ask degistirebilir askini.. kiskancliklarindan vazgecebilirsin, yada tam tersine seni daha kiskanc yapabilir karsindaki.. mutlu bir insanken, depresyoniklerden de olabilirsin.. yada tam tersi iste..

aldatir misin, yoksa aldatilan misin? yada belki hicbirisin. hic olmamis olabilirsin, gecmiste yapmis olabilirsin. gelmisin gecmisin karismistir belki birbirine.. yada hic girmemistir hayatina oyleleri.. yeminin vardir, ben yapmam dersin, ama kimya uyusmasi yaptirmistir belkide.. yada aldatilmissindir iste, karsidakinin kimyagerliginin etkisiyle..

karakterin aska karisir, senin o zamanki halini yansitir.. geriye baktiginda ne gordugun onemlidir.. yasadigindan memnun musun? degisimin senin icin iyi mi oldu yoksa kotu mu?

sanirim ki butun bu sorularin cevabi aslinda bir insanin icinde gizli.. ara sira ciksa da ortaya ruh hali, gene de kendinden baskasi tam olarak anlamiyor karakterini..

simdi; sen nasil bir asiksin dusundun mu? hadi dusun bakalim.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails